Acest site folosește cookie-uri și alte tehnologii, astfel încât să putem îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. detalii...

You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Livrare


Buna ziua si bun venit la pagina de transport si de livrare! Aici puteti citi câteva detalii despre modul de livrare al produselor comenzii dvs. din momentul când plasati comanda pana cand sunt livrate la usa ta. La început, alegeti produsul pe care doriti. Apoi il puneti în cosul de cumparaturi si finalizati procesul de achizitie în câteva click-uri. Magazinul nostru ofera mai multe metode de plata si de livrare, astfel încât sa aveti posibilitatea de a alege pe cel mai convenabil pentru tine.

TRANSPORT GRATUIT PENTRU COMENZI > 3000 1500 EUR TVA INCLUS

                                                       

  


HorecaPIV ofera transport gratuit pentru comenzi mai mari de 3000 lei 1500 EUR, TVA inclus. Tarifele de transport sunt stabilite de catre firmele de curierat si pot fi achitate la DESTINATIE (de catre client) sau la EXPEDITIE (caz in care costurile de transport se vor adauga la valoarea facturii. Aceasta metoda prezinta avantajul reducerii costurilor de transport, in baza contractelor incheiate intre HorecaPIV SRL si firmele de curierat partenere).

 

Firmele de curierat care va vor aduce produsele acasa sunt FAN CURIER /  DPD Romania, in functie de localitatea in care va aflati. Livrarile se fac zilnic, de luni pana vineri, intre orele 9:00-17:00, iar sambata intre 9:00-13:00.

 

NOTA: Va rugam sa indicati adresa unde va aflati in timpul zilei, intre orele mentionate in paragraful anterior (ex: la locul de munca).

 

NOTA: Transportul feroneriei portilor autoportante si a usilor de garaj se va face pana la cel mai apropiat sediu FAN CURIER aferent localitatii cumparatorului. 

 

 

 

 

Deschidere colet la livrare - HorecaPIV va ofera deschidere colet la livrare.

 

Serviciul este oferit doar pentru livrarea care se face cu Fan Curier. Pentru localitatile care nu sunt in aria de acoperire a curierilor enumerati, livrarea se va face prin DPD Romania si serviciul de deschiderea coletului la livrare va fi indisponibil. 

 

Valoarea taxei de transport si implicit suma totala de plata in momentul primirii coletului va fi comunicata telefonic sau pe e-mail in momentul confirmarii comenzii.

 

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare de la primirea comenzii, daca comanda a fost plasata inainte de ora 15, iar pentru comenzile plasate dupa ora 15, termenul de livrare este intre 2 - 3 zile lucratoare. In cazul produselor care nu pot fi livrate în acest termen, va vom contacta prin e-mail sau telefon.

 

Exceptie fac produsele ce nu se afla in stoc si la care livrarea se face "la comanda". Livrarea acestor produse se face intr-un interval cuprins intre 2 si 5 saptamani de la confirmarea telefonica a comenzii.