Acest site folosește cookie-uri și alte tehnologii, astfel încât să putem îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. detalii...

You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Despre noi

Firma S.C. HORECA PIV S.R.L. a fost infiintata in anul 2010 si are ca obiectiv comercializarea de echipamente profesionale pentru bucatarie, patiserie, cofetarie, panificatie etc.. Aceste produse se adreseaza unei game extrem de largi de utilizatori, cum ar fi: hoteluri, restaurante, fast-food-uri, baruri, patiserii, cofetarii, pizzerii, brutarii, carmangerii etc.


Dispunem de o gama diversificata de produse pentru a avea posibilitatea de a oferi clientilor echipamentele cele mai potrivite nevoilor fiecaruia, din punct de vedere calitativ, financiar sau al unui raport optim calitate/pret.


De-a lungul celor cinci ani de activitate am evaluat calitativ cea mai mare parte a producatorilor de echipamente alimentare si frigorifice din Italia, Spania,Grecia si Germania. Am ales sa colaboram numai cu cei care s-au remarcat prin performanta, costuri reduse de functionare si rezistenta in timp a echipamentelor.


S.C. HORECA PIV S.R.L. ofera o gama larga de servicii clientilor: proiectare, montaj si instalare, consultanta tehnologica si de santier precum si service in garantie si post-garantie.
 • 81%

  Clienti au revenit

 • 10min

  Membri Site

Evenimente

 • Livrare in toate judetele

  Noi livra produsele noastre la nivel mondial. Indiferent de locul unde locuiți, comanda va fi livrata in timp si livrate dreptul la usa sau la orice altă locație pe care ați afirmat. Pachetele sunt manipulate cu cea mai mare grijă, astfel încât produsele comandate vor fi predate în condiții de siguranță și de sunet vă, la fel ca și vă așteptați să fie.

 • Cea mai înaltă calitate a produselor

  Va garantam cea mai înaltă calitate a produselor pe care le vinde. Mai multe decenii de funcționare cu succes și milioane de clienți fericiți să ne simțim sigur despre asta. În plus, toate elementele pe care le vinde trece controlul riguros al calității, astfel încât nu caracteristici asimetrie nu poate scăpa de ochiul profesioniștilor noștri.

Echipa noastra

 • PAUL CRINGASU

  CEO Horecapiv cu peste 15 ani de experienta in domeniu.

 • VASILE CRINGASU

  Reprezentant service.

  • Agent

   Reprezentant vanzari.

  • Agent

   Reprezentant vanzari.

Aprecieri

 • Băieți, super! Am făcut o achiziție la magazinul dvs. recent. Ordinul a fost livrat și livrate la timp. Calitatea este superba! Pretul este destul de rezonabil. Am spus tuturor prietenilor mei despre serviciul excelent și varietatea de alegere. Cred că voi fi clientul dvs. loial în viitor.

  client HorecaPIV

 • Vă mulțumesc din nou și din nou! Am experimentat cel mai rapid suport vreodată. Comanda mea a ajuns la meu pas ușa în ziua următoare. Suportul echipei tale este întotdeauna prietenos și foarte util. Ati reușit să-mi depășiti așteptările!

  client HorecaPIV