Acest site folosește cookie-uri și alte tehnologii, astfel încât să putem îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. detalii...

You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

2318

14.1.EB

Masina pentru glazurat ICBELT

Mașina de glazurat ciocolată este potrivita pentru masina de topit si temperat ciocolata model Chocotemper 24 kg si poate  fi livrata cu o bandă de glazurare,fiind potrivita pentru acoperirea produselor de cofetărie,si a pralinelor si este împărțita în 3 secțiuni.

În prima zonă, zona de încărcare, utilizatorul poate plasa produsul cu precizie, deoarece este posibil să se oprească rețeaua fără probleme.

În zona centrală, cea de glazurare, produsul este acoperit cu ciocolată și procedeul se realizează tocmai datorită vibrațiilor ochiului de plasă de sârmă pentru a asigura o glazura uniformă și suflanta de aer de reglare, atât în ​​înălțime și în flux.

Banda de glazurare de temperare a ciocolatei Chocotemper permite reglarea temperaturii curentului de aer pentru a dizolva eventuala ciocolată prezentă pe bandă înainte de a începe operațiunile de glazurare.

Cea de a treia zonă, zona de ieșire cu cozile tăiate, se caracterizează printr-un covor pe care este poziționat precis hârtia.

Banda de glazurare are trei secțiuni, datorită posibilității de a opri plasă de sârmă, permite unui singur operator de a efectua independent glazurarea produselor.

Specificatii

Voltaj: 220/240 V

Putere: 0,95 Kw

Greutate: 66 kg

Dimensiuni: cm 179x55x115h

Inaltime (cm) 115
Adancime (cm) 55
Latime (cm) 179
Voltaj (V) 240
Frecventa (Hz) 50
Putere (kW) 0.95

Dupa salvarea produsului personalizat, nu uitati sa-l adaugati in cos
Formatele permise sunt: GIF, JPG, PNG

Imagini

loader

* campuri obligatorii

Trimite o intrebare

Nu este necesara inregistrarea

Daca intrebarea pe care doriti sa o puneti nu a primit inca raspuns, va rugam sa folositi formularul de mai jos pt. a pune o intrebare despre acest produs

(optional)
*(obligatoriu pt. a fi instiintat atunci cand un raspuns este disponibil)
*(obligatoriu pt. a fi instiintat atunci cand un raspuns este disponibil)