Acest site folosește cookie-uri și alte tehnologii, astfel încât să putem îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. detalii...

You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

3118

VITO® Digital Oil Tester

Tester digital ulei VITO®

Testerul de ulei este un uimitor instrument de functionare a bateriei, conceput pentru a masura rapid starea de sanatate a uleiului din friteuza, care dicteaza momentul în care îl înlocuiti.

Cum va beneficia restaurantul meu de Testerul digital al uleiului?

1. Creati un standard fiabil si repetabil
Masurarea când sa-ti schimbi si uleiul este total subiectiva si nesigura, este, probabil, o presupunere. De exemplu, nu tine cont de lucruri cum ar fi condimentele care pot "pata" uleiul imediat ce intra în friteuze. Uleiul de tip nou poate fi întunecat în ore ce duce la intervale premature de schimbare. Masurarea T.P.M. (Polar Total Materials) este cel mai precis mod de a cunoaste adevarata "sanatate" a uleiului dvs. din punct de vedere chimic.

2. Caracteristica programabila de oprire a luminii îl mentine simplu
Testerul de ulei VITO® este programabil la punctul de depozitare dorit. Puteti seta citirea la care afisajul se transforma în culoarea Portocaliu si Rosu, indicând când uleiul este aproape sau este gata de înlocuire. Personalul trebuie sa înteleaga ca uleiul ramâne în uz pâna când instrumentul devine rosu.

Testerul de ulei VITO® rulează pe baterii comune AAA și poate fi spălat în chiuvetă după cum este necesar. Acesta este prevăzut cu o carcasă de depozitare cu instrucțiuni complete și certificat de calibrare. Desigur, bateriile incluse!

Dupa salvarea produsului personalizat, nu uitati sa-l adaugati in cos
Formatele permise sunt: GIF, JPG, PNG

Imagini
Text

loader

* campuri obligatorii

Trimite o intrebare

Nu este necesara inregistrarea

1 Intrebari cu raspuns

Daca intrebarea pe care doriti sa o puneti nu a primit inca raspuns, va rugam sa folositi formularul de mai jos pt. a pune o intrebare despre acest produs

(optional)
*(obligatoriu pt. a fi instiintat atunci cand un raspuns este disponibil)
*(obligatoriu pt. a fi instiintat atunci cand un raspuns este disponibil)
  • Intrebat de catre conacel raluca
    in 11/01/2018
    buna ziua , as dori sa stiu pretul ... si cat dureaza comanda. Raspuns:

2 alte produse in aceeasi categorie: