Acest site folosește cookie-uri și alte tehnologii, astfel încât să putem îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. detalii...

You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Despre noi

Firma S.C. HORECA PIV S.R.L. a fost infiintata in anul 2010 si are ca obiectiv comercializarea de echipamente profesionale pentru bucatarie, patiserie, cofetarie, panificatie etc.. Aceste produse se adreseaza unei game extrem de largi de utilizatori, cum ar fi: hoteluri, restaurante, fast-food-uri, baruri, patiserii, cofetarii, pizzerii, brutarii, carmangerii etc.


Dispunem de o gama diversificata de produse pentru a avea posibilitatea de a oferi clientilor echipamentele cele mai potrivite nevoilor fiecaruia, din punct de vedere calitativ, financiar sau al unui raport optim calitate/pret.


De-a lungul celor cinci ani de activitate am evaluat calitativ cea mai mare parte a producatorilor de echipamente alimentare si frigorifice din Italia, Spania,Grecia si Germania. Am ales sa colaboram numai cu cei care s-au remarcat prin performanta, costuri reduse de functionare si rezistenta in timp a echipamentelor.


S.C. HORECA PIV S.R.L. ofera o gama larga de servicii clientilor: proiectare, montaj si instalare, consultanta tehnologica si de santier precum si service in garantie si post-garantie.

  • Livrare in toate judetele

    Noi livra produsele noastre la nivel mondial. Indiferent de locul unde locuiți, comanda va fi livrata in timp si livrate dreptul la usa sau la orice altă locație pe care ați afirmat. Pachetele sunt manipulate cu cea mai mare grijă, astfel încât produsele comandate vor fi predate în condiții de siguranță și de sunet vă, la fel ca și vă așteptați să fie.

  • Cea mai înaltă calitate a produselor

    Va garantam cea mai înaltă calitate a produselor pe care le vinde. Mai multe decenii de funcționare cu succes și milioane de clienți fericiți să ne simțim sigur despre asta. În plus, toate elementele pe care le vinde trece controlul riguros al calității, astfel încât nu caracteristici asimetrie nu poate scăpa de ochiul profesioniștilor noștri.